Event

Medlemsevent

Queens of Dreams är en exklusiv medlemsklubb. Kommande träffar presenteras i korthet nedan. Mer detaljerad information finns på medlemssidorna under rubriken "Medlemmar". Inloggningsuppgifter till medlemssidan genereras i samband med beviljad ansökan.

Queens of Dreams

Med anledning av rådande omständigheter kring Corona skjuter vi på eventet

Night of Bondage & Chains

Den 18 april bjuder Queens of Dreams in till “Night of Bondage & Chains”
- En kväll där maktförskjutningen i vanlig ordning är total. 

Eventet äger rum i en välutrustad och stämningsfull Dungeon med alla förutsättningar för att leva ut sina innersta fantasier… 

…två av slavarna sitter inburade tillsammans medan deras Dominor pratar, kysser varandra och planerar för nästa session över ett glas bubbel, samtidigt som en singelslav masserar och kysser deras fötter…
-
…från ovanvåningen hörs ljudet från kedjor och piskor - samtidigt som några njuter av uppvisningen…
-
…på scenen står en annan singelslav – fastbunden med ögonbindel – som det är fritt fram för Dominorna att ta för sig av…
-
…att känna en längtan efter mer när kvällen är slut - är en vanlig känsla som brukar infinna sig…

På Queens of Dreams event är maktförskjutningen total – helt enligt QoD´s uppförandekod.

Slavar tillåts inte sitta på möbler, de befinner sig på av sin Domina anvisad plats. Slavar rör sig inte fritt i lokalen, de tilltalar inte någon utan tillåtelse från deras Domina. Singelslavar lyder samtliga Dominor.Läs mer om vår uppförandekod på queensofdreams.se.

“Night of Bondage & Chains” är enbart för medlemmar i Queens of Dreams. Anmälan sker senast den 12 april. Mer information kring medlemskap hittar du under rubriken "Medlemskap".

Ankomst
Dominor träffas centralt på en restaurang under
eftermiddagen för att mingla, ta en bit mat och planera kvällen tillsammans (slavar träffas på annan plats). Efter maten hämtar Taxi för avfärd till lokalen. Dominor bjuds på välkomstbubbel och senare på kvällen finns enklare ”nattmat” för den som blir hungrig.

Plats
Eventet hålls i en stämningsfull och välutrustad Dungeon i Östergötland som bjuder in till mycket utlevnad och intimare umgänge. Det finns flera kors, scen, bur, vinsch, soffor, bar mm.

Klädsel
Fetish, lack, latex & läder eller liknande material som bidrar till stämningen. Du ska inte kunna gå vidare till en vanlig pub utan att väcka uppmärksamhet. Ägda slavar bär halsband med lås, singelslavar bär halsband utan lås.

Entréavgift
Årsmedlem betalar 400 kr.

Det finns även möjlighet som s.k. provmedlem att delta på ett första event mot en förhöjd avgift.Provmedlem betalar 600 kr.

I priset ingår transport till lokalen, välkomst-bubbel för Dominor, snacks och nattmat.

Anmälan
Anmälan samt betalning sker senast den 12 april och i mån av plats – max 25 personer.

Plats säkras genom betalning. Mer information om anmälan och betalning finns på medlemssidorna.

Vi ses den 18 april!

Ytterligare information kring eventet är endast tillgängligt medlemmar på medlemssidorna

På Queens of Dreams event är maktförskjutningen total där kvinnor är överordnade män. Samtliga medlemmar ska vara införstådda med gällande uppförandekod som finns att ta del av på queensofdreams.se

© Copyright Queens of Dreams