Event

Medlemsevent

Queens of Dreams är en exklusiv medlemsklubb. Kommande träffar presenteras i korthet nedan. Mer detaljerad information finns på medlemssidorna under rubriken "Medlemmar". Inloggningsuppgifter till medlemssidan genereras i samband med beviljad ansökan.

Queens of Dreams

presenterar

Dinner for the Queens

- Serve & obey -
Den 25 Januari bjuder Queens of Dreams in till Dominamiddag där maktförskjutningen i vanlig ordning är total. 

Slavar ser till att hålla en hög servicenivå, lyder och passar upp på våra Queens som givetvis belönar, bestraffar och nyttjar slavarna som de behagar.

Kvällen till ära dukar vi under middagen upp med långbord framför scenen. Efter välkomstminglet serveras Dominorna en smakfull middag samtidigt som slavar kan komma att stå för underhållningen på scenen.

Ankomst
Singelslavar anländer kl.1630 för att bistå med de sista förberedelserna. Queens med ägda slavar anländer kl.1730.

Dominorna bjuds på välkomstbubbel, trerätters middag inklusivedryck. Slavar bjuds på eventuella rester av respektive Domina som i så fall serveras från skål på golvet.

Eventet hålls i en stämningsfull och välutrustad Dungeon i Östergötland som bjuder in till mycket utlevnad och umgänge. Det finns flera kors, scen, bur, vinsch, soffor, bar mm.

Klädsel
Dominor kan denna kväll mixa sexig elegans med lack, latex eller läder. Ägda slavar bär halsband med lås medan singelslavar bär halsband utan lås. Slavar ska också bära någon detalj som är representativt för servitörer. Var kreativa och se till att välja något som ni tror uppskattas av Dominorna!

Entréavgift
Årsmedlem betalar 550 kr och provmedlem 675 kr. I priset ingår transport till lokalen (uppsamlingsplats meddelas senare). För Dominorna ingår välkomstdrink, trerätters middag samt dryck.

Anmälan
Kvällens event är intimt och begränsat till max 22 personer. Anmälan samt betalning sker senast den 17:e januari och i mån av plats. Plats säkras i samband med betalning .Mer information finns på medlemssidorna.

 

Ytterligare information kring eventet är endast tillgängligt medlemmar på medlemssidorna

På Queens of Dreams event är maktförskjutningen total där kvinnor är överordnade män. Samtliga medlemmar ska vara införstådda med gällande uppförandekod som finns att ta del av på queensofdreams.se

Tidigare  event

5 Oktober 2019- "Power of the whip"

1 juni 2019- "Worship of the Queens"

23 Mars 2019 - "Dominor i mörkret"


© Copyright Queens of Dreams